Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

Galfer
Galfer jarrupalojen etuja

- orgaaninen, semi metalli pala, ei asbestia

- ei kirsku, todella hiljaiset

- parempi tuntuma, progressiivinen - mahtava teho

- minimoi värinät pyöriin, kuluttaa levyjä vähemmän

Värit kertovat seoksen ja ajatellun käyttötarkoituksen. Käyttötarkoitusalueellaan pala on vahvimmillaan, mutta toimii erinomaisesti ihan kaikissa muissakin olosuhteissa.

G1053, yleismalli -vakiopala. Kompromissi tehon ja kestävyyden näkökulmasta. Melko hiljainen, progressiivinen purenta, tasainen tuntuma

G1851 Advanced, extreme wet. Punainen, märän ja mutaisen kelin kisapala. Sisältää basaltti(vulkaaninen kiviaines)kuituja jotka yhdessä muun pinnoitteen kanssa absorvoivat kosteutta. Pala on tuntumaltaan tasainen ja märkänäkin tehokas, ei haukkaa. Hiljaisin, toimii erinomaisesti kovissakin pakkasissa! Tällä voi lopettaa kirskunnan lähes kaikista jarruista!

G1554T Pro Competition, vihreä, ei tarvitse sisäänajoa. Extreme enduro ja DH kisapala. Maksimi purenta, hintana hieman nopeampi kuluminen. Toimii johdonmukaisesti vaikka levy olisi punahehkuinen, ei häipymistä missään lämpötilassa. Näillä tykitetään MM-sarjoissa

G1652 E-Bikes, violetti. Tehokas, kuumankestävä, kulutuskestävämpi ja hiljainen. Kehitetty sähköpyöriin, joissa jarrujen rasitus kovempi isomman painon ja kovempien nopeuksien myötä.

Kaikki palat on tehty paljon vaativampiin olosuhteisiin, kuin Skandinaaviassa onkaan. Keskieuroopan vuoristoisilla teillä ja poluilla esim. jarrujen lämpötila saattaa nousta satoihin asteisiin.
galfer.eu/

Tuotemerkin kaikki tuotteet