Pyörät‪» Sähköpyörät‪» Kaupunki/Hybridi‪»

WOOM UP 5 sähkömaastopyörä

WOOM UP 5 sähkömaastopyörä

WOOM UP 5 sähkömaastopyörä
WOOM UP 5 sähkömaastopyörä
WOOM UP 5 sähkömaastopyörä
WOOM UP 5 sähkömaastopyörä
WOOM UP 5 sähkömaastopyörä
WOOM UP 5 sähkömaastopyörä
WOOM UP 5 sähkömaastopyörä
WOOM UP 5 sähkömaastopyörä
WOOM UP 5 sähkömaastopyörä
WOOM UP 5 sähkömaastopyörä
WOOM UP 5 sähkömaastopyörä

Diamond Bikes hinta
1 500,00 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 2 899,00 €
Sis. alv 24 %
Voit tilata tuotetta korkeintaan varastossa ja saapumassa olevan määrän.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

WOOM UP 5 sähkömaastopyörä 24″ renkailla


WOOM UP 5 on huippulaadukas ja superkevyt lasten ja nuorten sähköavusteinen maastopyörä. Tämän sähkömaastopyörän runko ja kaikki osat on suunniteltu niin että lapset ja nuoret saavat parhaimmalla mahdollisella pyörällä aloittaa maastoseikkailut sähköavustuksella. Nyt on koko perheen helppo lähteä pitkillekin maastoseikkailuille!
Pyörän runko on suunniteltu niin että pyörään on helppo ja turvallinen nousta kyytiin ja tarvittaessa myös päästä nopeasti pois.
Pyörässä on myös suhteellisen pitkä akseliväli kuten aikuistenkin moderneissa maastopyörissä, mikä parantaa pyörän etenemiskykyä vaikeissa maastossa.
UP malleissa on laadukas ja lasten painoille suunniteltu joustohaarukka, pehmeästi ja nopeasti toimivat Sram NX 11 vaihteet, 24″ huippulaadukkaat renkaat erinomaisella pidolla sekä hydraulijarrut. Painoa 15,4 kg.

Sähköavustus on Saksalainen Fazua evation drive system, joka tuottaa 55Nm tehon ja avustaa 20 km/h saakka. Fazua on tunnettu ja laajalti käytetty sähkösarja valmistajilla kuten esim. Trek, Canyon, Pinarello, Ridley, KTM jne.
Fazua on viistoputkeen sijoitettu erittäin kevyt ja helposti irrotettava & kiinnitettävä sähköistyssarja. Sarjaan kuuluu pyörään kiinteästi integroitu keskiö, moottorin sisältävä Drivepack ja akku. Voit ajaa pyörälläsi sähköavustuksella tai ilman, Fazua ei vastusta rullaavuutta lainkaan! Voit myös ottaa Drivepackin ja akun irti ja ajaa pyörällä luomuna, milloin vain haluat!
Voit lukea tarkemmin Fazuan toiminnasta tästä linkistä

UP 5 runkogeometria ja komponentit on suunniteltu 125-145 cm kuskeille. Matalin istuinkorkeus (jalan sisämitta) on 65 cm ja korkein n. 75cm. Pyörä on tehty kestämään, sen painorajasuositus on 80kg
Kaikki sähköavusteiset WOOM UP-mallien osat ja komponentit ovat aivan omaa luokkaansa, joten tällä pyörällä jos jollain on hyvä aloittaa maastopyöräily turvallisesti.

WOOM UP RUNKO


Superkevyt, ohennettu hydroformattu alumiinirunko on sporttinen, siinä on pitkä akseliväli ja tasainen ohjauskulma. Pyörän runkoputki on suunniteltu niin että pyörän päältä on helppo hypätä tarvittaessa nopeasti pois missä vaan tilanteessa.
Korkeatasoinen ja erikoiskevyt 6061 T6 alumiinirunko on valmistettu ohennetusta ja hydroformatusta putkesta.
Urheilullinen geometria: madallettu, muokattu runko helpottaa kyytiin ja pois nousua, matala painopiste ja pitkä akseliväli tuovat erinomaisen tasapainon ja tekevät maastopyöräilystä turvallisempaa ja hauskempaa

FAZUA EVATION DRIVE SÄHKÖAVUSTUS


250 W moottori, 250 Wh akku, 55 Nm vääntö, 20 km/h avustus, 3 eri avustustasoa.
Helposti irrotettavat akku- ja moottoriyksikkö (3,3 kg), näiden poissa ollessa tilalle saatavana erillinen viistoputken suojus Fazualta.
Voit muokata avustusta helposti Fazuan sovelluksen kanssa, lue tästä lisää Fazua Rider sovelluksesta tästä linkistä
Fazua sovelluksessa on mm. GPS navigonti mukavilla lisäosilla, akun ja moottorin tiedot, nopeusmittari, kadenssin, väännön jne. ja kattavasti akun kapasiteetin tiedot, ajojen yhteenveto ja analyysit. Lisäksi voit jakaa ajot kavereittesi kanssa. Sovelluksen kautta saat Fazuan tuen ja vaikka suoran yhteyden Fazua tukeen.

SRAM 1×11 NX vaihteet


Tarkka ja helppohoitoinen SRAM 1×11 NX vaihteisto on varmatoiminen ja helppo käyttää. 11 vaihdetta on suunniteltu suurelle välitykselle ja 28H eturatas yhdessä 11-42 takakasetin kanssa on oikein toimiva yhdistelmä maastoajoon.
11 vaihdetta, SRAM NX liipasinvaihtaja, SRAM NX takavaihtaja

VOIMANSIIRTO


Kammet kevyttä aluminia 130 mm, kapea Q-factor. Eturatas 28 h Narrow-wide takaa ettei ketjut tipu
Takarattaat 11-42h, mustat, tasaiset polkimet kuituvahvistettu nailonnastoilla, Cr-Mo akseli

HAARUKKA


Lasten painolle suunniteltu nopeatoiminen ja ilmajoustokeula, säädettävä ja lukittava, 80mm jousto. Kevyt hiilikuituhaarukka, levyjarruille
1″ – 1 1/8″ baby taper shaft, 100 x 15 mm läpiakseli levyjarruille

JARRUT


Hydrauliset levyjarrut erinomaisella modulaatiolla yhdistettynä lasten käsiin suunniteltuihin erityisiin jarruvipuihin lisäävät turvallisuutta ja hallintaa kaikissa tilanteissa, myös vaikealla maastolla ja märissä olosuhteissa. Hydraulijarrut, Promax, 160/140mm jarrulevyt, ergonomiset lasten käsille muotoillut jarrukahvat

OHJAINKANNATIN


Erityisesti WOOM OFF-malliin taottu alumiini-kannatin takaa maksimaalisen jäykkyyden vähäisellä painolla. Käännettävän flip-flop-muotoilunsa ansiosta se voidaan kääntää ja asentaa ylösalaisin ohjaustangon korkeuden muuttamiseksi. Pakotettua, CNC—koneistettua alumiinia. Ohjaustangon kiinnitys kahdella kiinnikkeellä, +/-15° flip-flop muotoilu jos haluat lisätä korkeutta, Pituus 50 mm

OHJAUSTANKO


600mm leveä, 20mm nousua, ergonomisesti muotoiltu ja kevyt, hiekkapuhallettua ja hopea-anodisoitua alumiinia

SATULA


Satula on yksi tärkeimistä kontaktipinnoista pyörään. Satulalla on todella merkittävä rooli siihen miltä pyörä ja pyöräily tuntuu. Siksi WOOM onkin – kuten muissakin malleissa- panostanut oman satulansa suunnitteluun ja laatuun huolella. Off satula tukee lapsen lantiota juuri oikeassa kulmassa ajateltuun ajoasentoon nähden. Ergonomisesti lasten lantiolle suunniteltu ja muotoiltu, myrkytön, sivuvahvikkeet suojaavat satulaa (esim. pyörän nojatessa seinään..) Satulatolppa 27.2 x 250 mm, anodisoitua aluminia, korkeuden markkiviivoilla. Satulatolpan kiristin alumiinia, ei taivu eikä käänny tiukassakaan paikassa


RENKAAT


Korkeatasoiset Schwalbe ROCKET RON maastorenkaat yhdessä ADDIX SPEED kumiseoksen kanssa tuovat ideaalin yhdistelman rullaavuutta, maksimaalista pitoa, ja erinomaista kestävyyttä ja bonuksena mainion iskunvaimennuksen. 24″ 60-559 / 24 x 2.35
Auto-venttiili

VANTEET


Erikoiskevyet WOOM OFF DISCO TEC tuplarunkoiset aluvanteet
Alumiininavat, suljetut
Läpiakseli maksimaaliseen vääntölujuuteen (100 x 15 mm edessä / 135 x 12 mm takana)
20 G14 pinnat, double-crossed
Alumininippelit

KÄDENSIJAT


Lasten käsille tehty ohuempi malli, 100% silikonia tarkkaan ja hyvään pitoon, myrkytön, lukkogripit

WOOM OFF omat lokasuojat on saatavana

PAINO
15,8 kg, painorajoitus huikeat 80 kg!

VÄRI
Electric blue sininen


Paino
21 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki