Varaosat‪» Iskarit ja Varaosat‪» Ramp Control-patruunat‪»

MRP Ramp Control - patruuna Fox38

MRP Ramp Control - patruuna Fox38


Hinta
139,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplToimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.
Myymälä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl

Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

FOX 38 keulaan tästä "säädettävä tokeni" mutta se toimii eri tavalla.

MRP:n Ramp Control -patruuna on äärimmäistä suorituskykyä hakevan kuskin valinta, joka ei pelkää, vaan ennemminkin nauttii speksauksesta! Patruuna mahdollistaa keulan ilmatilan säädön lennosta ilman tokenien tai muiden palikoiden kanssa säätöä ja mahdollistaa jouston loppumatkan säädön vaikuttamatta muuten keulan toimintaan.

Säädä ilmajousitusta tarkasti nopeasti ja helposti

  • Lisää nopeusherkän loppuiskun hallinnan, ei vaikuta koko joustomatkan toimintaan kuten perinteiset tokenit.
  • Vain 55 g! Kevyempi kuinkuin kaksi tokenia
  • Säädä keulasi ajotyylin mukaan, poluilta -> bike parkkiin muutamassa sekunnissa
  • Helppo asennus vaatii vähän aikaa ja vähän työkaluja
  • yksinkertaisen 16-klikkiä

Ramp Control toiminta pähkinäkuoressa,

MRP Ramp Control vaihdetaan kelulasi air spring capin tilalle, Ramp Controlin nopea 16 portainen säätö on helppo käyttää polulla ajettaessa.

Ilmatilan tokeneita ei enää tarvita, eikä niitä tarvitse asennella keulaan ajopäivän mukaan, Olit sitten menossa poluille tai tai bike parkkiin, säädät 16 portaisen säädön avulla keulan mieluisaksi. Tai esim vaihtelevassa enduro tykityksessä reittipätkien mukaan, Helposti ilman työkaluja.

Ramp control säätää keulan ilmatilan hieman eritavalla kuin pelkät tokenit, Tokenit sen sijaan vaikuttavat koko ilmatilan säätöihin koko joustomatkaan sekä kaikila nopeuksilla. Ramp Controll perustuu ilmavirtauksien hallintaan, kun isku kohdistuu eturenkaaseen niin paine kasvaa ilmajousen sisällä. Ramp controllin kaksi erillistä kammiota joissa ilma pääsee liikkumaan toiseen kammioon säädettävän venttiilirakenteen kautta. Toiminta perustuu tämän ilmavirran nopeuden rajoittamiseen. Mitä nopeammin ja enemmän ilmaa pitää saada liikkumaan toiseen kammioon ja mitä pienempi virtausaukko on, sitä suurempi ilmavirran rajoituksesta syntyvä vastustava voima on. Lisäksi vaikutus koskee vain joustomatkan loppuosaa, mistä myös säädön nimitys tulee; se lisää jousituksen ramp up -efektiä.


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki